Обзалагаме се, че вашият бал не е изглеждал така. Богаташчетата

...
 Обзалагаме се, че вашият бал не е изглеждал така. Богаташчетата
Коментари Харесай

Богаташчетата от целия свят се хвалят: Вашият бал въобще не беше като нашия

 Обзалагаме се, че вашият бал не е изглеждал по този начин. Богаташчетата се хвалят с хеликоптери, тронове и обувки „ Гучи ”, до момента в който се радват на най-важната им нощ в учебният им живот. В хода ѝ наложително би трябвало да се направи мощно усещане с оповестените от празника фотоси в обществените мрежи. Затова някой младежи махат всичките ограничавания, с цел да се откроят от тълпата. Сидни Уилямс от Аризона се отхвърли от обичайна лимузина и си поръча частен аероплан, който да я закара до мястото на бала. След постъпката ѝ Туитър избухна: „ Искаме да знаем от кое място тези възпитаници взимат тези пари?”.

Тревър Соса от Нигерия увери всички, че наподобява като краля на бала, позирайки седнал на престол с бурилка суперскъпо шампанско, а Девин от Париж пък твърди, че е инспириран от стила на Ники Минаж, когато си е поръчвал за бала суперскъп костюм, обувки „ Гучи” и изключително екстравагантни очила със скъпоценни камъни.

Миналият месец пък Джони Идън-младши смени цели три костюма и три гаджета, всичките облечени в особено за тях направени тоалети, с цел да участва на
бала си във Филаделфия. Майка му се е изръсила със скромните 25 000 $, с цел да сбъдне нощта фантазия на своето дете.

На бала си той е бил придружаван от Ламборгини, Ролс Ройс и камила, която, съгласно майка му, трябвало да придаде дубайски привкус на бала на Джони.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР